Sedište grupacije Hansgrohe u mestu Šiltah, Nemačka.
Proizvođač robnih marki se predstavlja

Brojke i činjenice o grupaciji Hansgrohe

Ovde možete saznati sve važne informacije o kompaniji Hansgrohe. Sa 33 trgovačka društva i 22 prodajne kancelarije širom sveta, Hansgrohe se ubraja u malobrojne globalne igrače u sektoru sanitarne opreme. U poslovnoj 2017. godini kompanija je imala oko 4.700 zaposlenih i isporučivala svoje proizvode u više od 140 zemalja. Uz to, „hansgrohe” je uz marku „AXOR” jedna od robnih marki koja pripada grupaciji Hansgrohe.

Za budućnost je potrebna tradicija

Stručnjak za baterije i tuševe, grupacija Hansgrohe, kompanija je koje počiva na tradiciji. Osnivač Hans Grohe započeo je 1901. godine s malom kovačnicom metala u mestu Šiltah smeštenom u Švarcvaldu. Tu se još uvek nalazi kreativno središte i sedište kompanije. Međutim, marka hansgrohe kojoj je „stari Hans“ udahnuo život sada je poznata širom sveta: njeni proizvodi kupuju se i cene svuda u svetu.

Grupacija Hansgrohe: prisutna na svim kontinentima

Kompanija Hansgrohe...

  • je evropsko deoničko društvo (Societas Europaea), koje nije prisutno na berzi;
  • ima dva glavna deoničara:
    - američki koncern Masco Corporation, Tejlor/Mičigen, kao većinski deoničar (68%) 
    - Syngroh Verwaltungs- und Beteiligungs-GmbH, Schiltach, koje pripada porodici Klausa Grohea (32%).

Grupacija Hansgrohe ima velik međunarodni domet, a svoje proizvode proizvodi u Nemačkoj, Francuskoj, Kini i SAD-u. Oko 77 procenata prometa ostvaruje u inostranstvu.

Za lakše snalaženje: robna marka hansgrohe – kompanija Hansgrohe

Na ovom sajtu ćete pronaći sve vezano za robnu marku hansgrohe i njene vrhunske proizvode za kupatila i kuhinje. Proizvode dizajnerske robne marke AXOR za luksuzna kupatila i kuhinje možete naći na sajtu AXOR. Na stranici grupacije Hansgrohe smo okupili sve važne informacije o kompaniji Hansgrohe, koje bi vam mogle biti potrebne.

Sledeći linkovi vode direktno na sajt grupacije Hansgrohe:

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini