Mann duscht mit EcoSmart Kopfbrause von hansgrohe.
Uštedite vodu, energiju i novac!

Uživajte u Vašim rutinama sa vodom, na odgovoran način

Da li biste želeli da smanjite troškove vode i energije prilikom tuširanja i pranja ruku, a da i dalje uživate u sjajnom iskustvu sa vodom?  Koristite naš kalkulator uštede vode, kako biste saznali , koliko možete uštedeti uz EcoSmart i CoolStart tehnologije.

Manje tople vode, manje emisije CO2

Faza upotrebe ručnog tuša je daleko najintenzivnija. Ovde se emituje optilike 1000 puta više C02 , nego tokom proizvodnje. Zato smo svoju misiju postavili da dizajniramo održiva rešenja proizvoda, koja kombinuju tehnologije za uštedu vode i energije, kao što su EcoSmart i CoolStart, sa jedinstvenim iskustvom sa vodom. U skladu  sa DNK našeg brenda, cilj nam je da preuzmemo odgovornost za ljude, životnu sredinu i planetu.

Graphic on Hansgrohe's sustainable strategy.

Kako štedite vodu i energiju sa EcoSmart tehnologijom

Mali trik a veliki uticaj. Pogledajte video , kako bi saznali kako EcoSmart tehnologija funkcioniše

Sa održivim hansgrohe inovacijama, možete uštedeti dragocene resurse i istovremeno iskusiti fantastičan komfor tuširanja. Tajna leži u EcoSmart tehnologiji , koja koristi do 40 % manje vode od konvencionalnih hansgrohe tuš ruža - a čak i do 60 %  manje kod proizvoda sa EcoSmart + tehnologijama. Ušteda vode znači da je potrebno manje energije za grejanje , pa su i računi za gas i struju smanjeni.

Izračunajte svoju uštedu sada. Uz pomoć hansgrohe water savings calculator  (kalkulatora uštede vode) saznajte koliko vode, energije i novca možete uštedeti godišnje.

Ako započnete na ,,kul" način, možete uštedeti energiju

CoolStart slavine su pogodne za klimu. Kada je ručka u središnjem položaju, teče samo hladna voda. Ako vam je zaista potrebna topla voda, jednostavno pomerite ručicu na slavini CoolStart ulevo.

Gde možemo da uđtedimo energiju? Kako možemo da pošaljemo manje CO2 u atmosferu? Šta možemo da uradimo u borbi proitv klimatskih promena? Ova pitanja su svima na umu. Najbolje mesto za traženje odgovora su potrošači energije u našim domovima , koje koristimo nekoliko puta dnevno, poput slavina za toalet. Princip hansgrohe CoolStart tehnologije je jednostavan , koliko i genijalan. Sa ovim slavinama topla voda teče samo kada vam je zaista potrebna. Neophodnu energiju za toplu vodu trošite  samo kada aktivno pomerate ručkicu slavine ulevo.

Izračunajte svoju uštedu sada! Uz pomoć hansgrohe water savings calculator (kalkulator uštede vode) saznajte koliko vode, energije i novca možete uštedeti godišnje.

Green. Greener. Eco* 2030. Kako je hansgrohe posvećen akciji održivosti životne sredine

Logo zu In Touch With Our Planet

Kao deo Hansgrohe grupe, održivo razmišljanje i delovanje su duboko ukorenjeni u brendu hansgrohe. Mnogi naši proizvodi su opremljeni tehnologijama, koje štede resurse.  Već osamdesetih godina prošlog veka, bili smo jedan od prvih proizvođača u industriji, koji je na tržište izbacio ručne tuševe, koji štede vodu.

Faza upotrebe ručnog tuša je daleko najintenzivnija, sa otrpilike 1000 puta više emitovanja CO2 nego tokom proizvodnje. Iz tog razloga smo postavili zadatak da do 2030 godine, kompletan portfoilio tuševa i slavina pretvorimo u ,,ECO" Konkretno, to znači da ćemo smanjiti potrošnju vode i /ili energije, kod naših proizvoda u upotrebi za najmanje 22 % u poređenju sa baznom 2020.godinom.

* Hansgohe grupa definiše ,,ECO", kao smanjenje potrošnje vode i /ili energije za proizvode u upotrebi, za najmanje 22% u poređenju sa baznom 2020.godinom. 

Otkrijte naše proizvode, kojima ostvarujute uštedu vode i energije

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini