EcoSmart: puno uživanja u tuširanju uprkos maloj potrošnji vode.
Uštedi vodu, energiju i novac!

#InTouchWithOurPlanet #udodirusanašomplanetom: štednja vode sa užitkom

Da li želiš da smanjiš potrošnju vode i energije prilikom tuširanja, a da i dalje imaš odličan osećaj pri tuširanju? Koristi naš kalkulator uštede vode da saznaš koliko resursa možeš uštedeti sa hansgrohe EcoSmart tuševima.

Voda* koju godišnje uštede četiri osobe sa EcoSmart tehnologijom puni:

Kako da uštediš vodu i energiju uz EcoSmart

Mali trik, veliki efekat: Video će ti pokazati kako funkcioniše EcoSmart tehnologija.

Sa EcoSmart-tehnologijom štediš dragocene resurse i istovremeno uživaš u velikom komforu tuširajući se.

Tajna leži u EcoSmart tehnologiji, koja ti omogućava da koristiš do 40 posto manje vode nego kod konvencionalnih tuš glava, a dok je kod EcoSmart + tehnologije ušteda i do 60 posto manje. Uz uštedu vode potrebno ti je manje energije za grejanje, što takođe smanjuje tvoje račune za gas ili struju

Izračunaj svoju uštedu sada! Neka hansgrohe kalkulator uštede vode umesto tebe izračuna koliko vode, energije i novca možeš uštedeti godišnje.

Voda je više od resursa. Zeleno je više od boje.

Voda je život i naša strast. Zato činimo sve što možemo da zaštitimo ovaj dragoceni resurs: tuševima, armaturom i tehnologijama koji štede vodu i energiju. Dozvoli da i tebe vodi svoja strast prema vodi i ovoj prelepoj planeti. Zajedno smo #InTouchWithOurPlanet. Trajno je dobar osećaj doprineti nečemu velikom. Sa svakim tuširanjem.

Hansgrohe grupacija je posvećena održivom delovanju 

Održivo razmišljanje i delovanje duboko su ukorenjeni u Hansgrohe grupaciji. Osamdesetih godina prošlog veka bili smo jedan od prvih proizvođača u našoj grani industrije koji je lansirao ručni tuš koji štedi vodu. Do 2030. godine kompanija će preći na tehnologije za sve tuševe i armature koje štede vodu i energiju, jer se oko 90 procenata emisije CO2 može pripisati fazi korišćenja kupatila, kako pokazuje analiza kupatila koju je uradila Hansgrohe grupacija.

*Primer obračuna je zasnovan na pretpostavci da se svaki član četvoročlane porodice tušira 5 minuta dnevno.
Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini