Žena uživa u PowderRain vrsti mlaza  pod Rainfinity tušem.

Rainfinity

Rainfinity tuševi će Vas razmaziti PowderRain-om i mikfrofinim sitnim kapljicama vode ,koje su dobre za telo,um i dušu. Ljubitelji dizajna cene elegantne oblike, integrisane police I privlačnu paletu boja. Bilo da se radi o mat crnom ručnom tušu ili o bronzanom tušu za za ramena ili o kompletnom tuš sistevu u mat beloj boiji. Rainfiniy postavlja uzbudljive akcene u kupatilu.

Rainfinity sa PowderRain mlazom: Stajanje pod tušem nikada nije bilo slađe

Pretvorite svoje svakodnevno  tuširanje u posebnu poslasticu. Dopustite da vas hiljade kapi iz režima prskanja PowderRain obavije plaštom blagostanja. Predivan deo. Svi Rainfinity tuševi su opremljeni PowderRain vrstom mlaza.

  • Ručni tuševi Select inspirišu sa tri režima prskanja (PowderRain, Intense PowderRain i MonoRain). Na prečniku od 130 mm, napravili smo ih lepe i široke.
  • Puristički i geometrijski ručni tuš poseduje PowderRain vrstu mlaza.

  • XXL nadglavni tuš prekriva vaše telo od glave do pete mikrofinim kapljicama. Takođe ovaj proizvod poseduje i nagibni zidni priključak, te Vam ručni tuš nije ni potreban

  • Čak i tuš za ramena pruža nežan kišni tuš, održavajući vaše lice i kosu suvim. Inovativni tuš može Vas osvežiti posle saune, ili opustiti, pre odlaska u krevet, na primer. 

  • Tuš garniture kombinuju dva PowderRain tuša i druge dve komponente , čime čine ,,all in one" tuš sistem.

hansgrohe Vam želi neograničeno opuštanje!

Napravite pojedinačne akcente sa atraktivnim bojama

Sa visokokvalitetnim FinishPlus površinama možete kreirati pojedinačne akcente u svom kupatilu. Pored hroma, Rainfinity proizvodi su dostupni u mat beloj i mat crnoj boji, brušenoj bronzi, brušenom crnom hromu i poliranoj zlatnoj optici. Kako sve komponente u tušu i umivaoniku dolaze iz istog sveta boja, dizajn vašeg kupatila će biti koherentan i elegantan od A do Š.

Rainfinity: Senzualno zadovoljstvo u širokom spektru varijanti

Raznovrsnost tuševa Rainfinity na najvišem nivou

Sa ovom linijom tuša dobijate dizajn kupatila apsolutnog vrhunskog kvaliteta. Uživaćete u svestranoj udobnosti tuširanja sa najboljim dostupnim materijalima. Rainfinity se slavi kao trendseter minimalističkog dizajna i novog arhetipa dizajna u kupatilu.Nijedna druga serija hansgrohe proizvoda nije ovenčana sa toliko nagrada za dizajn: ,,IF GOLD AWARD", ,,Red Dot", ,,Best of the Best" , ,,Iconic Award:Innovative Architecture (Best of the Best), i ,,Iconic Award: Innovative Interior (Best of the Best)".

Tuš garnitura: brzo se postavlja na postojeće priključke

Najlakši način da unesete jedinstveno Rainfinity tuširanje sa PowderRain u svoje kupatilo je tuš garnitura, koja vam daje veći ili manji gornji tuš, ručni tuš i termostat.  Birajte između mat bele, mat crne i hromirane opcije dizajna. Jednostavna elegancija ravnog profila šipke će vas oduševiti. Mat ili  termostat od sigurnosnog stakla se  savršeno uklapa u tuš prostore. Integrisane police pružaju više prostora za skladištenje. Ne brinite, sa ovim draguljem nije potrebna skupa renovacija: Tuš garnitura  dolazi kao „sve u jednom“ rešenje i lako se montira na postojeće priključke za vodu. 

Rainfinity tuš garnitura- pogledajte ovde!

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini