RainDrain Flex instalirana u mat crnoj boji

RainDrain

Tražite moderno kupatilo u kome je sve usklađeno? Sa visokokvalitetnim RainDrain kanalicama , možete upotpuniti svoje kupatilo iz snova i dati mu spa ambijent, maksimalnu udobnost i dizajn iz jednog izvora. RainDrain je dostupan u raznim bojama i opcijama ugradnje, i daje estetsku izjavu u tušu u nivou poda

RainDrain - Odvodni sistem visokog kvaliteta za svaki koncept kupatila

Boje odvodnog sistema su precizno usklađene sa završnim obradama odgovarajućih hansgrohe slavina i tuševa. Harmonično kombinujte odvod za tuš RainDrain sa tuševima, slavinama i inovativnim rešenjima za odlaganje. Otkrijte mogućnosti prilagođavanja ili postavite pojedinačne akcente sa ekskluzivnim završnim obradama površine. RainDrain je pogodan i za novoizgrađena kupatila i za renoviranje.

RainDrain poboljšava svaki prostor za tuširanje

RainDrain se uklapa u svaki tuš iz snova, bez obzira kako izgleda vaš plan za tuš. Da li više volite da kanalice za tuš budu u ravni sa zidom? To nije problem, ukoliko se odlučite za : RainDrain Match, RainDrain Flex i RainDrain Minimalistic. Kanali od nerđajućeg čelika RainDrain Compact, RainDrain Original i RainDrain Match Plus nude ugradnju blizu zida. Tuš kanalice RainDrain možete postaviti i slobodno, jer je tuš sistem sa sifonom potpuno fleksibilan.Da li volite XXL zadovoljstvo tuširanja? RainDrain nudi inovativnu tehnologiju Dryphon sa visokim kapacitetom odvoda. Jednostavno pitajte svog sanitarnog stručnjaka za više informacija.

RainTurn je elegantna bočna veza sa padom

Tražite rešenje za stvaranje kompenzacije nagiba u tuš kabinama sa pločicama u ivičnim prostorima prostora za tuširanje? RainTurn od nerđajućeg čelika nudi elegantnu zidnu opciju.

RainDrain tuš kanalice: Uvek nude rešenje

Raznolikost: Šta čini RainDrain kanalice čini tako individualnim?

Da li želite da se sve u Vašem tušu podudara, od nadglavnog tuša do podnog odvoda? RainDrain  nudi nekoliko opcija za ujednačen dizajn kupatila, sve do finih detalja, do kanalica za tuš.

  • RainDrain Flex ima posebno kvalitetan izgled i nudi sedam završnih obrada za dizajn poklopca: brušeni nerđajući čelik, hrom i pet FinishPlus boja koje odgovaraju hansgrohe tuš kabinama i kupatilskim slavinama: mat crna, mat bela, polirana zlatna optika, brušena bronza i brušeni crni hrom. Sa RainDrain Flex-om, voda se može videti kako teče do odvoda i sifona kroz integrisani nagib. Izbor se sastoji od pet dužina, 70–120 cm, i može se skratiti na licu mesta.

  • RainDrain Match uključuje izbor od šest završnih obrada za poklopac tuš kanala: brušeni nerđajući čelik, hrom, nerđajući čelik mat crna ili mat bela, i staklene površine u crno-beloj boji. Pored toga, zadnji deo poklopca može biti popločan (ne preporučuje se za staklene varijante), što vam omogućava da napravite konzistentan prostor za tuširanje. Odvodni sistem RainDrain Match u dužinama 60–120 cm je pogodan za sve keramičke pločice. Za deblje pločice od prirodnog kamena, asortiman proizvoda RainDrain Rock dostupan je u šest dužina i može se skratiti na licu mesta..

  • RainDrain Match Plus od nerđajućeg čelika se lako instaliraju u bilo koju prostoriju za tuširanje, na površini ili blizu zida, čak i od zida do zida. Dizajnerski poklopac je dostupan u boji od brušenog nerđajućeg čelika, mat crnoj ili mat beloj. Izbor obuhvata dužine 80–120 cm.

  • RainDrain Minimalistic je dizajniran isključivo za montažu do zida. Minimalistički tuš-kanalica je dostupna u pet dužina, 70–120 cm, sa poklopcem koji se može popločiti.

  • RainDrain Compact su kanalice, koje definitvno rešavaju problem renoviranja,. Dostupne su  u šest dužina, 60–120 cm i  mogu se koristiti slobodne u podu i ili blizu zida. Dizajnerski poklopac može biti popločan na poleđini. RainDrain Original od nerđajućeg čelika, 60–120 cm, predstavlja sigurnu drenažu na površini ili blizu zida. RainDrain Allround, 70–120 cm, je potpuno vodonepropusno rešenje po celoj površini tuša sa poklopcem od nerđajućeg čelika.

  • RainTurn upotpunjuje vaš tuš u nivou poda stilskom završnom obradom zidova za harmoničan sveukupni izgled. Sa RainTurn-om, možete savršeno izbalansirati nagib u ivici tuša prema zidu i sa strane. Priključni profil od nerđajućeg čelika, dužine 120 cm, može se skratiti i pogodan je za nagibe do 2%.

Dovođenje odvoda za tuširanje u jednu tačku

Upoznajte izbor hansgrohe tačkastih odvoda. Izaberite varijantu koja se savršeno uklapa u vaš koncept dizajna tuš kabine.

  • RainDrain Spot: Tačkasti odvod za ravnu ugradnju i maksimalnu fleksibilnost za postavljanje. Dimenzije 15k15 cm. Poklopac od brušenog ili teksturiranog nerđajućeg čelika, može biti popločan na poleđini.

  • RainDrain Brilliance: Vrhunski tačkasti odvod za individualni dizajn. Dizajn panel od brušenog nerđajućeg čelika i dve veličine 10k10 i 15k15 cm, može se rotirati i popločati na poleđini. Okvir pločica je podesiv po visini (5–18 mm) za optimalno usklađivanje sa nivoom okruženja.

  • RainDrain Point univerzalna. Dizajn panel opciono 10x10 i 15x15 cm u brušenom nerđajućem čeliku i mat crnoj. Može se popločiti na poleđini.Takođe dostupan je  kao rešetka od nerđajućeg čelika. Lako se prilagođava okolnoj visini.

Svi tačkasti odvodi se isporučuju sa unapred montiranim zaptivnim slojem, cediljkom za hvatanje kose i sifonom.

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini