Finoris slavina na izvlačenje sa PowderRain vrstom mlaza.

Finoris

PowderRain mlaz na sudoperi

Finoris slavina sa sprejom na izvlačenje: Uživajte u otvorenom prostoru!

Ni u jednoj drugoj prostoriji se ne spaja toliko različitih potreba i aktivnosti kao u kupatilu. To je sigurno utočište, mesto jutarnjeg haosa i velnes prostora sve u jednom. Što je više ljudi u domaćinstvu, šira je lepeza zahteva. Finoris slavine susreću sve njih sa sjajnim bojama i redefinišu vašu dnevnu rutinu. Minimalistički Finoris pruža maksimalnu fleksibilnost, posebno oko umivaonika. Finoris Flex slavine  na izvlačenje za toalet omogućava mnoge aktivnosti koje je teško obaviti sa  drugim slavinama: Neke od tih aktivnostu su : spontano pranje kose iznad glave, kupanje bebe ili brzo pranje džempera. Uradite sve ovo sa dve vrste mlaza: PowderRain i laminarni sprej. Jednostavno prebacite preko tipke, koja je  integrisanog u ručici na izvlačenje.

Geometrijski dizajn Finorisa dostupan je u tri boje

Ljubitelji linearnog dizajna će se zaljubiti u oblik slavine za kupatilo Finoris. Ne samo to, možete ih koristiti i za postavljanje stilskih istaknutih boja. hansgrohe nudi Finoris u tri završne obrade: mat crna, mat bela i hromirana. To znači da se ove inovativne slavine savršeno uklapaju u svaki dizajn kupatila. Šta god da radite sa svojim Finoris-om, tuš, suptilno integrisan u tanku slavinu, lagano klizi nazad u prvobitni položaj nakon upotrebe. Sa Finoris i ComfortZone tehnologijom, kupatilo postaje zona bez stresa čak iu najdinamičnijem domu. hansgrohe ComfortZone obezbeđuje veliki radijus delovanja, maksimalnu lakoću upotrebe i manje prskanja po sudoperu.

Koje su Finoris slavine dostupne?

Finoris Flex slavina za toalet je deo moderne, vrhunske linije dizajna kupatila koju možete da koristite za opremanje celog kupatila. Možete uživati u minimalističkom enterijeru oko tuša i kade koji izgleda prelepo „uredno“ i čini vam život lakšim uz hansgrohe komforne funkcije kao što je QuickCleanZa kupce koji brinu o životnoj sredini, EcoSmart smanjuje potrošnju vode na 5 litara u minuti – što ga čini izuzetno ekonomičnim zadovoljstvom. Galerija slika može vam pokazati koliko harmonično može izgledati Finoris asortiman u kupatilu.

Rainfinity je savršena dopuna za Finoris

Ako volite moderna kupatila, Finoris slavine su najbolje kombinovane sa Rainfinity tuševima. Nagrađivani hansgrohe dizajnerski tuševi u završnim bojama FinishPlus mat crna i mat bela popularni su među izbirljivim ljubiteljima dizajna i velnesa. Ako tražite dodatke za harmonizaciju, sigurno ćete pronaći ono što tražite uz AddStoris.

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini