Ovde vas čekaju rezervni delovi za tuševe, slavine i kade.
Onlajn katalog rezervnih delova

Odgovarajući rezervni deo za vaš proizvod marke hansgrohe

Proizvodi hansgrohe su kvalitetni i koncipirani za dugotrajnu upotrebu. Ako se tokom godina ipak nešto i pohaba, ovde ćete pronaći odgovarajuće rezervne delove – naravno originalne proizvođača hansgrohe. Zamenske delove za tuševe, baterije ili ispuste (za novije ili starije modele) pregledno smo vam saželi u našoj bazi podataka o rezervnim delovima.

Brza pretraga rezervnih delova za hansgrohe slavine.
Praktičan onlajn katalog rezervnih delova marke hansgrohe pomoći će vam da brzo pronađete potrebne rezervne delove uz pomoć detaljnih pregleda komponenti.

Proizvodi hansgrohe: jednostavno pronađite rezervne delove i tehničke podatke

Želite znati da li je određeni servisni deo dostupan ili imate pitanja o karakteristikama određenog proizvoda za kupatilo? Obiman onlajn katalog rezervnih delova robne marke hansgrohe nudi vam pregledan prikaz svih tih informacija.

U našoj onlajn bazi podataka rezervnih delova pronaći ćete sve tehničke pojedinosti o proizvodima, tehničke crteže i informacije o servisnim delovima svih linija proizvoda hansgrohe. Detaljni grafički prikazi precizno vam pokazuju kako se pojedine komponente spajaju sa drugima kako bi i nakon zamene sve funkcionisalo kako treba.

Osim toga, ovde možete da pronađete uputstva za servisiranje kao i videozapise o montaži i servisiranju: svi ti sadržaji će vam biti od pomoći pri zameni neispravnih delova. Ponekad će vam trebati prateća oprema: alate i o-prstenove možete na primer da pronađete u rubrici „Specijalni delovi”. Kako bi vaši proizvodi marke hansgrohe dugo zadržali svoj lep izgled, u našem katalogu rezervnih delova pronađite i odgovarajuća uputstva za održavanje.

Zavirite putem interneta u unutrašnjost proizvoda

Naš onlajn katalog rezervnih delova je praktičan referentni priručnik koji sadrži aktuelne, ali i starije proizvode za kupatila. Za sve njih su vam dostupne specifikacije sa spiskovima rezervnih delova i brojevima artikala u PDF formatu. Time se postiže preglednost i olakšava naručivanje kod specijalizovanih trgovina.

Crteže, tehničke informacije, servisne delove i mnoge druge sadržaje pronaći ćete i u našoj rubrici sa proizvodima. Na stranici proizvoda koji vas zanima kliknite na karticu „Tehnički podaci” odnosno „Pribor i rezervni delovi”.

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini