Muškarac upravllja DuoTurn mešačem pod tušem

DuoTurn

Bilo pod tušem ili kadom: DuoTurn kombinuje intuitivnu kontrolu sa čistim i ravnim dizajnom. Sa ovom novom generacijom hansgrohe ugradnih mešača, možete se isključiti iz svakodnevnog života i uključiti udobnost. Zahvaljujući DuoTurn-u, možete se prebaciti sa nadglavnog na ručni tuš ili jednostavno podesiti željenu temperaturu i količinu vode samo jednim pokretom.

Muškarac uživa u tuširanju koristeći DuoTurn mešač.
DuoTurn ugradni mešači mogu se postavatii i u kadu i u tuš. Oni nude novu, nekomplikovanu alternativnu preusmerivača sa mehanizmom za povlačenje.

Šta DuoTurn mešače za skrivenu ugradnju izdvaja od ostalih?

Za mirne trenutke. Za trenutke tišine. Za trenutke opuštanja. Jedno zgodno okretanje DuoTurn mešalice za skrivenu ugradnju i uživaćete u prvoklasnom iskustvu tuširanja. Bilo u kadi ili pod tušem: možete  prebacivati između različitih potrošača za tren oka.

  • Prilagodljivost. Primena ravnih slavina , koje štede prostor su univerzalne, uklapaju se u svaki ambijent kupatila i mogu se kombinovati sa svim hansgrohe linijama.
  • Udobnost i intuitivni rad. Jednostavno okrenite ručku da biste kontrolisali nadglavni ili ručni tuš. Mogućnost regulacije temperature i količine vode. Jednostavan prelazak  sa jednog potrošača na drugi.
  • Raznolikost dizajna.DuoTurn se savršeno uklapa u moderna kupatila. Ručice su ravne i postavljene na jednoj visini, dok je kartuša postavljena centralno. Dostupan u četiri moderne FinishPlus površinske završne obrade – hrom, brušena bronza, mat crna i mat bela – i u tri puristička oblika dizajna: E = ugaoni, S = okrugli i Q = zaobljeni SoftCube dizajn.

 

Udobnost pri okretanju

Slavina koja se lako okreće

DuoTurn: Sve prednosti na prvi pogled

DuoTurn se harmonično uklapa u vaš individualni ambijent kupatila i lako se usklađuje sa drugim hansgrohe proizvodima u kupatilu.

  • Pogodno podešavanje temperature i kontrola količine vode.

  • Pogodna kontrola do dva potrošača pomoću ručice

  • Tri  oblika dizajna (ugaoni, zaobljeni i okrugli) – za sve stilove i želje.

  • FinishPlus asortiman sa četiri površinske obrade: hrom, mat crna, mat bela i brušena bronza.

  • Lako odžavanje zahvaljujući kvalitetnoj površini maske

  • Visok kvalitet kroz hansgrohe standarde za materijale i funkcije, za trajno uživanje mešalici za skrivenu ugradnju  

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini