Novi hansgrohe proizvodi za 2021

Slavina koja je fleksibilna kao i Vi

Bilo da se radi o stambenoj zajednici ili porodici: što više ljudi živi zajedno , to su potrebe raznovrsnije. Finoris slavina za toalet se odlikuje minimalističkim dizajnom i maksimalnom fleksibilnošću, jer su rutinske radnje u kupatilu mnogo udobnije sa teleskopskim tušem sa dve vrste mlaza. Nova slavina je vrhunski izbor za ljubitelje linearnog dizajna.

Minimalistički dizajn, maksimalna fleksibilnost

Perete kosu na lavabou? Sada je neverovatno zgodno.

Sa linjom Finoris, jutarnja borba sa lavaboom postaje svestrano zadovoljstvo jer najnovija slavina iz hansgrohe ,,kovačnice ideja“ čini sve jednostavnim i mogućim: Od spontanog pranja kose,, do  radosnog kupanja beba ili brzog pranja džempera.

Mnogo potreba , jedan tuš, veliki faktor zabave

Uz dugi teleskopski tuš, sve aktivnosti na vodi postaju dečja igra. Tuš je ugrađen u mikser, a po potrebi se može izvući pola metra i obezbediti jedinstven radijus kretanja. Nakon svake upotrebe, crevo za izvlačenje glatko klizi nazad u početni položaj.

Volite dizajn obeležen ravnim linijama?

Finoris Flex slavina za toalet je deo vrhunske hansgrohe linije dizajna kupatila. Ako volite minimalistički enterijer, aerodinamična i geometrijska silueta odmah će Vas se dopasti. Pošto mi u hansgrohe-u znamo kako ljubitelji dizajna vole da izraze svoj lični stil, proizvodimo ove slavine u tri završne obrade odjenom: mat crna, mat bela i hromirana. Na ovaj način možete dizajnirati svoje kupatilo u nijansama jedne boje ili sa stilskim kontrastima.

Ono što Finoris čini dobrim i održivim izborom

  • Veoma mobilna slavina za toalet redefiniše sve rutisnke aktivnosti u kupatilu – za vaše zadovoljstvo. Uživajte u fleksibilnosti u četiri dimenzije: izlivu na izvlačenje, zapremini i temperaturi vode i dva režima mlaza..
  • Možete nabaviti i slavinu za toaelet bez izvlačenja, ali u nekoliko visina – da stane na bilo koju sudoperu. Tehnologija hansgrohe ComfortZone Vam daje puno prostora, laku upotrebu i manje prskanja.

  • Mat crna ili mat bela? Sa FinishPlus površinskim bojama, možete dodati lični, moderan dodir svom dizajnu sudopera. Ovom dizajnerskom linijom možete čak opremiti svoje celo kupatilo.
  • Sa hansgrohe-ovom održivom EcoSmart tehnologijom , možete smanjiti potrošnju vode na pet litara u minuti.
  • Sa funkcijom QuickClean protiv kalcifikacije, Vaša slavina ostaje bez kamenca – za uredan izgled i dug radni vek.

Fleksibilan dizajn koji donosi radost

Upoznajte više proizvoda i hansgrohe inovacije

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini