Kuhinjska oprema sa udobnošću i dizajnom iz kuće hansgrohe.
Kuhinje sa proizvodima hansgrohe

Bezvremenska lepota baterija, sudopera i kombinacija hansgrohe za vašu kuhinju

Kuhinja je strast. Kuhinja je prostor u kom se porodica i prijatelji sastaju kako bi kuvali, jeli, opustili se i slavili. Savršeni sastojci za bezvremenski, stilski i funkcionalan, ali ujedno i nadasve ugodan ambijent su baterije, sudopere i kombinacije za sudoperu robne marke hansgrohe. Tako kuhinja postaje omiljena prostorija u sopstvena četiri zida. A posao? Vrlo lako polazi za rukom.

Otkrijte naše novitete za vrhunsko uređenje kuhinje

Inovativni proizvodi purističkog dizajna: za najlepše trenutke s vodom

Središte kuhinje je ono mesto gde teče sveža voda. Zbog toga hansgrohe uvek razvija nove ideje koje vam omogućuju ugodan rad s vodom. Sofisticirane tehnologije i ergonomsko savršenstvo svojstva su proizvoda koja kuhinjske poslove čine efikasnijim i ugodnijim. Fleksibilno kombinujte praktičnu kuhinjsku bateriju sa kvalitetnom sudoperom prema ličnom izboru i uživajte u jednostavnom rukovanju. Alternativno možete da prepustite izbor optimalne kombinacije sudopere i baterije kompaniji hansgrohe. Veoma moderne kombinovane sudopere postaće centar vaše kuhinje. Zahvaljujući pažljivo odabranim materijalima i vrsnoj obradi uživaćete u proizvodima još dugi niz godina

Baterije individualne i sofisticirane poput vašeg ukusa

Uz proizvode hansgrohe istražite svet modernog uređenja kuhinje i pronađite nadahnuća među aktuelnim trendovima i novitetima. Bez obzira na to da li vas zanimaju kuhinje sa zanimljivim rešenjima sa ostrvom ili otvorenje kuhinje koje neprimetno prelaze u stambeni prostor: ovi pregledni primeri će vam pomoći pri donošenju odluke o individualnom rešenju.

Vodič za kuhinje kompanije hansgrohe pokazaće vam kako možete da pretvorite svoje ideje u funkcionalan dizajn kuhinje. Izbor sudopere i baterije pritom ima odlučujuću ulogu. U vodiču možete da upoznate inovativne tehnologije za efikasan rad za sudoperom. Stručne napomene o instalaciji i održavanju sadrže informacije koje će vam pomoći da dugo uživate u visokom kvalitetu svoje kuhinje.

  • Proizvodi hansgrohe za kuhinju

    Važni pojmovi o savremenim kuhinjama: šta treba da znate o sudoperama i baterijama

    Ergonomske sudopere i baterije su središte svake kuhinje. Uz pomoć brošura za kuhinje kompanije hansgrohe istražite mnoštvo individualnih kombinacija za kuhinje.

    Preuzimanje brošure sa kuhinjskim proizvodima (PDF, 23 MB)
Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini