hansgrohe AddStoris u mat cnoj boji

AddStoris

Od šipki za peškire za kupanje do sapuna

AddStoris pribor za kupatilo: Sve je uvek uredno i na dohvat ruke

Svakodnevno koristimo dosta stvari u kupatilu: bilo pastu za zube, šampon, gel za tuširanje, brijače ili tečni sapun. Pitanje je samo, gde staviti sve ove proizvode? Za uredan, harmoničan izgled, našim proizvodima za kupatilo potreban je sistem organizacije – kao što je svestrani asortiman dodataka AddStoris, koji eliminiše haos u kupatilu na posebno privlačan način. To je vaša kutija sa alatima za više estetike i reda u kupatilu. Pustite svoju kreativnost na volju!

Zaokružite svoje kupatilo sa AddStoris

Sa ovim elegantnim, diskretnim hansgrohe dodacima uvek imate pri ruci stvari koje često koristite. Bilo da se radi o AddStoris dozatoru sapuna, šoljici četkice za zube, kutiji za maramice ili držaču toaletne rolne: sve se lako pričvršćuje. Uživajte u više funkcionalnosti i slobodnom prostoru oko lavaboa, toaleta, tuša i kade. Moderan asortiman proizvoda sija ne samo vizuelno, već i atraktivnim odnosom cene i performansi. Posuda za sapun, ogledalo za brijanje, traka za peškire: sa sveobuhvatnim AddStoris asortimanom, možete učiniti svoje kupatilo prelepo upotpunjenim uz malo truda.

Dodatna oprema: AddStoris elegantni pratioici hansgrohe slavina

Uz AddStoris, hansgrohe nudi širok asortiman minimalistički, bezvremenski dizajniranih dodataka za kupatilo. Linearni dizajn se uklapa u svaki moderan ambijent. Posebno dobro ide sa ravnim i ugaonim dizajnom kupatila. Proizvode možete dobiti u šest različitih boja površine. Dodatna oprema za kupatilo AddStoris čini posebno dobro ide sa FinishPlus slavinama i tuševima iz hansgrohe-a u skladu sa bojama. Ova kombinacija stvara koherentnu ukupnu sliku u kojoj se oblici i boje savršeno usklađuju, a da ne izgledaju pretrpano. Dozvolite nam da vas inspirišemo stilskim kombinacijama u galeriji slika.

Finoris govori istim jezikom dizajna

Da li želite da sve u kupatilu iz snova bude jedinstvena celina u smislu oblika i boje? Ovako izgleda savršena hansgrohe kombinacija oko vašeg sudopera: AddStoris je savršena dopuna Finoris slavinama. Fleksibilna slavina sa sprejom za izvlačenje je takođe dostupna u FinishPlus površinskim bojama mat crna i mat bela.

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini