Aqittura M91

hansgrohe Aqittura M91

Ekskluzivne kuhinjske slavine za život u savršenom toku

Otkrijte inovativni sistem slavina Aqittura M91, za uravnotežen i održiv način života. Ova ekskluzivna kuhinjska slavina služi optimizovanu gaziranu vodu koja odgovara vašem ukusu i ličnim potrebama. Aqittura M91 je dostupan u dve varijante dizajna i tri završne obrade. Jezik dizajna visoko funkcionalne kuhinjske slavine poboljšava utisak izgleda kuhinje.

Aqittura M91 doprinosi pažljivom načinu života. Sa vodom onako kako ste oduvek želeli, filtrirana, opciono rafinisana, gazirana ili ohlađena.

Tehnologija filtriranja i mineralizacije za optimizovanu vodu

Uživajte u visokokvalitetnim mineralima u optimizovanoj gaziranoj vodi sa Aqittura M91. Izaberite između hansgrohe Harmony Life ili Sport filtera koji odgovara vašim potrebama i okolnostima. Jedinstvena MINTEC tehnologija opciono obogaćuje vodu magnezijumom, kalcijumom, kalijumom i natrijumom.

Takođe možete izabrati filter od čistog aktivnog uglja, koji u mnogim slučajevima poboljšava ukus vode za piće. Filter sa aktivnim ugljem je integrisan u sve filtere, opciono sa jonskom izmenom za vodu sa posebno visokim sadržajem kamenca.

Gazirana i ohlađena voda sa SodaBase

Varijanta Aqittura M91 SodaSistem optimizuje gaziranu vodu sa ključnim mineralima, a istovremeno daje dodatnu radost uz šumeću svežinu koja odgovara vašem ukusu. SodaBase je srce integrisanog sistema u kome se nalazi ugljena kiselina i željeni filter uložak. Komercijalno dostupni CO² cilindri mogu se koristiti sa univerzalnim navojem.

SodaBase se ugrađuje u donji ormarić sudopere, a po potrebi je dostupan i produžni set do 5 m. Sadrži rashladnu jedinicu i međuskladište, obezbeđujući dva litra ohlađene, opciono gazirane vode u minuti.

Takođe možete da povežete SodaBase sa hansgrohe home aplikacijom i saznate o statusu punjenja filtera i CO² boce na svom telefonu.

Besprekorna funkcionalnost

Izaberite željenu vodu direktno na izlivu slavine. Aqittura M91 koristi odvojene izlaza za konvencionalnu vodu,filtriranu ili gaziranu vodu.

Opseg okretanja do 150 stepeni čini Aqittura M91 svestranim za upotrebu u sudoperi. Izaberite između okruglog luka i linearnog dizajna koji odgovara konceptu vaše kuhinje i odlučite se za jednu od tri ekskluzivne završne obrade: mat crna, hromirana ili završna obrada od nerđajućeg čelika. Varijanta sa izlivom na izvlačenje pruža još veću fleksibilnost i obezbeđuje glatke procese zahvaljujući sBox-u. Ovo pametno rešenje za skladištenje creva za izvlačenje se nalazi u osnovnom ormariću, kao i tehnologija filtera.

Još više udobnosti

Ne morate da vam se isporučuje optimizovana gazirana voda, pošto je njen „prirodni resurs“ snabdevanje vodom u vašem domu. Na ovaj način, integrisana Aqittura M91 štiti životnu sredinu, smanjuje vaš ugljenični otisak i olakšava vaš svakodnevni život.

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini