Čovek sa hansgrohe Tecturis S slavinom za kupatilo

Tecturis

Dodajte izvanredne elemente svom kupatilu iz snova: Tecturis S i Tecturis E ističu estetsku i funkcionalnu lepotu vode svojim minimalističkim izgledom. Okrugle poput koncentričnih krugova u vodi ili linearne poput neprekidnog prskanja vode, dve serije slavina nude pravi izbor za sve stilove nameštaja i preferencije dizajna. 

Dve nove arhitektonske kategorije slavina – inspirisane vodom

Šta arhitekturu i dizajn čini odličnim? Nisu u pitanju oblici, materijali i karakteristike. To je način na koji se osećamo: sofisticirano, prefinjeno, posebno. Sa Tecturis-om, možete svoj san o personalizovanom prostoru, gde se arhitektonski principi, udobnost, funkcionalnost i održivost spajaju na idealan način, pretvoriti u stvarnost. Tecturis je savršen spoj modernog dizajna i čistog uživanja u vodi. Ove nove hansgrohe slavine pretvaraju kupatilo u prelepo dizajniran životni prostor – a korišćenje vode u estetski doživljaj.Izbor je na vama: nežno zaobljen dizajn (Tecturis S) ili linearni, ugaoni jezik dizajna (Tecturis E).

Fascinirani ste modernom mat crnom za vašu omiljenu slavinu? Ili možda bronzanu nijansu? Uz Tecturis, imate pristup završnim obradama FinishPlus u hromu, mat crnoj, mat beloj i brušenoj bronzii.Jednostavno uparite Tecturis sa hansgrohe proizvodima u istim završnim obradama FinishPlus.

Želite da budete sigurni da Tecturis i lavabo čine funkcionalno, estetsko podudaranje? hansgrohe ExcellentFit daje preporuke za kombinaciju slavine i lavaboa. Tokom sveobuhvatnih funkcionalnih testova, Hansgrohe-ov tehnički servisni centar proverava stvari kao što su slobodan prostor na lavabou i ponašanje prskanja.

Minimalistički – od ručice do izliva

Tecturis S: Inspirisan smirujućim tokom vode

Pustite da vas zavede meki dizajn: Tecturis S odražava mekoću i fluidnost vode. Elegantno zaobljeni dizajn i nežne linije oličavaju čisto opuštanje i blagostanje. Pelator elegantno nestaje u izlivu slavine – za minimalistički dizajn. Zahvaljujući tankom dizajnu i podignutom ComfortZone-u, takođe dobijate više slobode na sudoperu.

Tecturis S se lako može kombinovati sa drugim hansgrohe proizvodima. Na primer, ručni tuš Pulsify S prihvata okrugli jezik dizajna u tušu. Takođe možete da kombinujete Tecturis S jednako harmonično sa kupatilskim nameštajem iz Xelu Q linije. Zaobljene ivice postolja za sudoperu i nameštaja savršeno odgovaraju mekim linijama Tecturisa S.

Tecturis S: Fokusirajte se na karakteristike

Tecturis E: Naglašava čistoću vode

Volite minimalizam u dizajnu? Zatim otkrijte kombinaciju sa maksimalnom udobnošću sa Tecturis E. Tecturis E odražava bistrinu i snagu vode i osvaja linearnim dizajnom. Ugaoni sprej čini stalni protok neverovatnim iskustvom. Ugaoni oblici i savršena integracija okruglog kertridža stvaraju estetsku atmosferu u kupatilu. Sa Tecturis E, taština postaje impresivna izjava dizajna.

Tecturis slavine su dostupne u različitim ComfortZone visinama i varijantama ugradnje, na primer kao klasična keramička samostojeća slavina ili kao viseća, sa dve rupe, zidna slavina. Želite da uživate u dodatnom nivou pogodnosti rada? Kod slavine za toalet sa dve rupe, kontrola vode se postavlja odvojeno: na prednjoj strani oboda lavaboa ili na konzolnoj ploči.

Tecturis E: Fokusirajte se na karakteristike

MUST HAVE – i za našu planetu

Tecturis je opremljen EcoSmart+, koji smanjuje potrošnju vode na samo 4 l/min pri 3 bara – uz isto divno iskustvo. EcoSmart vam može uštedeti do 160 evra u troškovima vode i energije godišnje!* hansgrohe AirPower podržava ekonomičnu potrošnju – vodeni malz bogat vazduhom. CoolStart tehnologija vam takođe pomaže da uštedite energiju. Dobro za životnu sredinu i vaš novčanik!

Ovaj primer obračuna je zasnovan na sledećem: četvoročlano domaćinstvo u Nemačkoj. Troškovi za obračun iznose 0,18 €/kVh za gas i 6,7 €/1000 l za vodu. U poređenju sa konvencionalnim hansgrohe proizvodima bez EcoSmart-a

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini