Žena se tušira sa Rainfinity tuš ručicom, Designflex tuš crevo.

Designflex

Otkrijte kako jedan detalj može da promeni sve. Crevo za tuširanje , Designflex pruža prijatan osećaj nalik tekstilu i daje vašem kupatilu moderan spa izgled. Tuš crevo ovo duguje ovo osobinu inovativnoj tehnici pletenja sa raznobojim nitima. Iz tog razloga, Designflex je 30 % lakše u poređenju sa konvencionalnim hansgrohe crevima za tuširanje i odgovara svim standardnim ručnim tuševima.

Rainfinity tuš ručica sa najfinijim hansgrohe mlazom, PowderRain
Uživajte u vrhunskim velnes iskustvima uz Rainfinity ručni tuš i Designflex tuš crevo. Zaštita od uvrtanja na kraju creva obezbeđuje optimalnu lakoću upotrebe

To nešto dodatno za tuš i kupatilo

Revolucionarno Designflex tekstilno crevo za tuširanje čini vaše kupatilo savršenim zahvaljujući svojim izgledom i udobnošću. Ima prijatan osećaj i održivo je. Vodootporan i vodoodbojan materijal je napravljen od recikliranog PET-a. Njegova tehnologija čvrstog tkanja ima prediva različitih boja, koja su utkana zajedno, kako bi se stvorio šareni uzorak sa jedinstvenim izgledom. Ovo čini Designflex bezvremenskim i održivim dizajnerskim delom.

Izaberite svoju omiljenu završenu obradu površine ili napravite harmoničnu kombinaciju sa FinishPlus završnim obradama vaših hansgrohe tuševa i slavina, kao što su: hrom,  brušena bronza, brušeni crni hrom, mat crna i mat bela. Designflex dolazi u dužinama od 125,160 i 200 cm i kompatibilan je sa svim standardnim ručnim tuševima.

Designflex vam nudi više slobode kretanja pod tušem. Crevo za tuširanje je zaštićeno od pregiba i sprečava dodatno zaplitanje.

Designflex čini vaše kupatilo i tuš savršenim

Dizajnerski komad, koji doprinosi održivosti

Svako DesignFlex  crevo za tuširanje priča priču o svojim materijalima i dobija novi život u vašem kupatilu. Njegovo čvrsto predivo potiče od recikliranih plastičnih boca, što doprinosi održivosti, kao delu cirkularne ekonomije.

Izdržljivi materijali obezbeđuju maksimalan kvalitet proizvoda i brinu se da dugo uživate u svom Designflex crevu za tuširanje. Vodootporan i vodobojan kvalitet garantuju optimalnu higijenu i lako čišćenje.

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini