Zadovoljstvo tuširanja sa hansgrohe termostatima za tuširanje.

Ecostat Fine i Ecostat Element

Ecostat Fine i  Ecostat Element stavljaju svakodnevno iskustvo tuširanja u vaše ruke. Hansgrohe termostatske baterije za kadu  razmazuju vas konstantnom temperaturom vode i štite  vas od opekotina. Puristički dizajn se harmonično uklapa u svaki tuš prostor, a pored toga omogućava dai budete ekonomični sa vodom i energijom.

Sigurno zadovoljstvo tuširanja, maksimalni komfor

Žena se tušira korristeći  Ecostat Fine termostat za tuširanje
Purističan i čist dizajn proizvoda Ecostat Fine i Ecostat Element funkcioniše u svakom kupatilu gde termostat obezbeđuje siguran osećaj pri konstantnoj temperaturi tuširanja za dobro raspoloženje.

U vašim rukama je!

Kada se tuširamo, svi želimo da se fokusiramo isključivo na tuširanje. Treba izbegavati neugodna iznenađenja kao što su nagle promene temperature i opekotine. Ovde imamo savršeno rešenje za vas. Hansgrohe pruža savršeno iskustvo tuširanja u potpunost sa termostatima za tuširanje: Ecostat Fine i Ecostat Element. Jednom podešena, željena temperatura ostaje konstantna.

Uživajte u maksimalnoj jednostavnosti upotrebe. Svi elementi su odmah razumljivi i  savršeno leže u rukama i harmonično su integrisani u oblik termostata. Novorazvijene ručke na Ecostat Fine i Ecostat Element obezbeđuju vam jednostavno rukovanje  prilikom podešavanja temperature i protoka vode, čak i sa mokrim i sapunastim rukama. Velike tipke na poleđini mogu se udobno rukovati jednom rukom i podupiru minimalistički dizajn.

Da li razmišljate o svojoj potrošnji resursa kada se tuširate? Inovativni termostati Ecostat Fine i Ecostat Element osiguravaju da se voda i energija ne troše nepotrebno. Tako da možete uživati u svom svakodnevnom ritualu tuširanja bez brige.

Ecostat Fine, Ecostat Element: Lep dizajn za univerzalnu upotrebu

Linija proizvoda mazi vas sofisticiranim linearnim dizajnom u dva modela. Doživite sigurnu, udobnu i praktičnu kontrolu vode u kadi ili pod tušem.

  • Ecostat Fine ima puristički dizajn sa grafitno sivim detaljima na rukohvatima za savršeno držanje. Harmonično uparite Ecostat Fine sa tuševima Pulsify i Rainfinity.

  • Ecostat Element nudi bezvremensko elegantno rešenje sa potpuno metalnom završnom obradom koja dobro funkcioniše sa svim asortimanima proizvoda

  • Savršeni partneri: Ecostat Fine ili Element su dostupni sa setom za tuširanje Pulsify.

  • Termostati i set za tuširanje dostupni su u hromiranoj i mat crnoj boji FinishPlus.

  • Ecostat termostati za tuširanje se postavljaju bez napora. Vi ćete ceniti ušteđeni novac, dok će vaš profesionalac za kupatilo ceniti ušteđeno vreme

Ecostat Fine i Ecostat Element: Dobro za vas, dobro za životnu sredinu

Ušteda vode je tako laka sa hansgrohe Ecostat Fine i Element termostatima za tuširanje. Ne morate ništa više da radite. Jednostavno se tuširajte kao i obično. Funkcija EcoStop+ će automatski regulisati protok vode do maksimalno 6 l/min. Ako vam ikada zatreba malo više, jednostavno pritisnite dugme EcoStop+ na zadnjoj strani ručke (levo) i podesite potreban protok vode.

Funkcija SafetyStop ne samo da vas štiti od preterano vruće vode, već i pomaže da je uštedite. Više energije za višu temperaturu vode koristi se samo ako aktivno pritisnete malo dugme na zadnjoj strani desne ručke.

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini