Savremeni ručni tuš - jednostavan za rukovanje.
Baterija, tuš i ostala oprema u modernom kupatilu

Izuzetan spoj oblika i funkcije: proizvodi za kupatilo marke hansgrohe

Kupatilo nije samo prostor za negu tela, već životni prostor sa wellness faktorom. Područja za tuširanje su sve veća, a novi materijali poput stakla daju kupatilu nov i moderan karakter. Uz proizvode hansgrohe kupatilo postaje ugodnije. Zakoračite u svet hansgrohe opreme za kupatilo i otkrijte stilske svetove snažnog izražaja, inovativan dizajn i mnoštvo korisnih funkcija.

Noviteti marke hansgrohe

Otkrijte naše novitete za vrhunsko uređenje kupatila

Individualno uređenje kupatila uz tuševe, baterije i termostate hansgrohe

Uređenje kupatila igra odlučujuću ulogu prilikom uređivanja novog doma ili kvalitetnog renoviranja postojećeg prostora. Ciljevi modernog projektovanja kupatila daleko nadmašuju hladnu funkcionalnost. Osim inovativne tehnologije, za odgovorno i savesno uživanje u vodi u centru interesovanja su i ergonomska udobnost i estetski užitak. Pregledajte našu bogatu ponudu i vrlo jednostavno pronađite željeni proizvod za vašu ličnu wellness oazu. Od „A“ kao automatika do „Š“ kao šapat: uz mnoštvo oblika, materijala i funkcija dajte svom kupatilu individualni karakter.

Nadahnuće i saveti za realizaciju individualnih koncepata uređenja kupatila

Savremen dizajn kupatila zahteva sveobuhvatno planiranje. Na koncept uređenja utiče obilje zanimljivih detalja koji samo čekaju vašu odluku. Kao iskusan proizvođač baterija za kupatila, hansgrohe je vaš pouzdani partner za sva pitanja o individualnom uređenju kupatila. U fazi donošenja odluka hansgrohe vam pruža podršku kroz trendove i novitete u modernom kupatilu. Zakoračite u svet kupatila iz snova i istražite stilske svetove prateće opreme hansgrohe.

Nakon što zacrtate funkcionalne i estetske okvire projektiranja kupatila, u savetniku za kupatila kompanije hansgrohe pronađite korisne savete za realizaciju svoje namere. Pritom je u prvom planu sam postupak projektovanja kupatila, instalacije, čišćenja i održavanja.

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini