Zesis M33

hansgrohe Zesis M33

Kuhinjske slavine po atraktivnim cenama u svom najboljem izdanju

Pojednostavljena slavina , koja ne pravi kompromise kada je u pitanju funkcionalnost. Zesis M33 2jet sa tušem na izvlačenje i dva režima prskanja (laminarni/tuš sprej) dostupan je u dve visine ComfortZone, sa 150 ili 160 mm. Izaberite između plastičnog spreja na izvlačenje (opciono dostupno sa sBox -om i dužinom produžetka od 50 cm) ili metalnog spreja na izvlačenje (opciono dostupno sa sBox-om i dužinom produžetka od 76 cm). Lako je prebacivanje između režima prskanja pritiskom na dugme. Takođe  možete se odlučiti za Zesis M33 1jet sa normalnim prskanjem u ComfortZone visinie150mm.

Kombinacija za svaki stil kuhinje

Želite da se nađete u sopstvenom kuhinjskom stilu, uključujući i slavinu na sudoperu? Dobro! To je moguće ostvariti uz harmonične obrade granitnih sudopera ili posebno sa kuhinjskim slavinama.Sa Zesis M33, imate izbor između tri atraktivne hansgrohe površinske završne obrade za sve varijante: mat crna, hromirana i završna obrada od nerđajućeg čelika.

Izvlačni sprej bez stresa

Uživajte u većoj fleksibilnosti u sudoperu sa Zesis M33 sa metalnim izvlačenjem, u kombinaciji sa sBox-om. Glatka, sigurna vođica creva u osnovnoj jedinici proširuje vaš radijus do 76 cm. sBox lite vodič za crevo dostupan je za neke varijante Zesis M33. Mehanizam sprečava da se crevo, koje se može produžiti do maksimalno 50 cm, zaglaviti ili uvrnuti u osnovnoj jedinici. Uživajte u fleksibilnom protoku vode i fluidnim radnim tokovima sa pogodnim opsegom okretanja od 150° na sudoperu.

Zesis M33 štedi vodu i energiju

Zesis M33 vas podržava u vašem održivom načinu života. Eko varijanta ograničava protok na maks. 6 l/min pri punoj efikasnosti. Pored toga, CoolStart tehnologija je takođe dostupna kako bi se osiguralo da topla voda teče samo kada vam je zaista potrebna

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini