Talis M54

hansgrohe Talis M54

Minimalizam u tri osnovna oblika za svaku modernu kuhinju

Svedena na najosnovnije. Čista linija proizvoda Talis M54 nudi idealnu slavinu za sudoperu za svako kuhinjsko okruženje. Od verzije sa visokim lukom za samostojeća kuhinjska ostrva preko upečatljivog dizajnerskog dela ispred prozora do komfornog rešenja ispod zidnih ormarića. hansgrohe posvećenost dizajnu i kvalitetu impresionira u svim verzijama i funkcijama – kao i po atraktivnoj ceni.

Beskompromisna jasnoća u svim verzijama

Telo slavine sa ravnom ručicom je dostupno u tri osnovna oblika i u tri komforne visine: Talis M54 dolazi sa izlivom visokog luka, u obliku slova L ili U. Takođe postoji izbor od tri ekskluzivne završne obrade,: mat crna, hromirana ili od nerđajućeg čelika. Sve to doprinosi da se Talis M54  savršeno uklopi u stil kuhinje ili  pak da namerno stvori kontrast. Sve komponente, čak i crevo za tuš, usklađene su bojama. Verzije sa izlivom/tušom na izvlačenje mogu se kombinovati sa sBox-om za sigurno korišćenje creva. Dodatna komponenta u osnovnoj jedinici omogućava nesmetan radni tok i veću fleksibilnost pri korišćenju funkcije izvlačenja.

Talis M54 u dizajnu visokog luka

Vitki Talis M54 sa svojom visokom siluetom izgleda posebno upečatljivo u modernim domovima. Beskompromisna osnovna forma u ekskluzivnoj završnoj obradi i bez vizuelnih prekida postaje karakteristika koja definiše prostor. Opciona  verzija sa sprejom na izvlačenje sa sBox-om proširuje radni radijus na sudoperu. Prebacivanje između laminarnog i tuš mlaza  je izuzetno lako, a MagFit magnetni nosač za tuš nudi dodatnu pogodnost. Talis M54 sa izlivom visokog luka je alternativno dostupan sa funkcijom okretanja.

Talis M54 sa izlivom u obliku slova L

 Talis M54 sa izlivom u obliku slova L dolazi zajedno sa ergonomijom i lakoćom korišćenja ispod zidnih ormarića. Prilagođena ukupna visina i izliv na izvlačenje nude puno slobode kretanja čak i kod kompaktnih rešenja. Okretni izliv sa laminarnim sprejom može se postaviti u različite položaje i prilagoditi veličini sudopere kako bi se sprečile slučajne poplave. Praktičan sBox sistem za skladištenje creva je takođe dostupan za slavinu Talis M54 u obliku slova L sa izlivom na izvlačenje. Ovo nudi veću fleksibilnost, posebno u verziji sa ComfortZone 270 i izlivom na izvlačenje.

Talis M54 sa izlivom u obliku slova U

Talis M54 sa izlivom u obliku slova U je nepogrešivo prepoznatljiv i optimalno koristi raspoloživi prostor, bilo u ugradnom rešenju sa ili bez zidnih ormarića ili ispred prozora. Izliv sa ComfortZone 220 i laminarnim sprejom je okretan i promenljiv. Njegova zakretna površina se može podesiti na sudoperu kako bi se sprečilo da se pomeri predaleko. Ekskluzivne završne obrade od mat crne, hromirane i nerđajućeg čelika su takođe dostupne za ovu verziju. Sve komponente su usklađene bojama.

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini