Rebris S slavina u hrom boji na sudoperi
Jedna kolekcija za kompletno kupatilo

Rebris-užitak gledano iz svakog ugla

hansgrohe je dizajnirao porodicu slavina Rebris za ljude koji svoje kupatilo doživljavaju kao zonu za dobar osećaj. Možda ste osoba koja tamo provodi više vremena nego što je neophodno. Zato što ima mnogo stvari za koje mislite da su lepe i krase ga stvari koje vas čine srećnim. Još jedan razlog da budete veseli: Ne treba vam ogroman budžet za ove dizajnerske slavine.

Rebris dizajn: raznovrstan i dostupan u nizu završnih obrada

Ne mora uvek biti obimna renovacija. Ponekad promena detalja čini vidljivu razliku. Stvorite harmoničan dizajnerski pejzaž sa bezvremenskim lepim Rebris-om pod tušem i/ili u kadi. Nagrađivani studio za dizajn i inovacije PHOENIX kreirao je Rebris u dve varijante dizajna – S i E – i na različitim visinama ComfortZone. Ultra tanak izgled i delikatna ručka daju Rebris slavinama nepogrešiv izgled. Rebris S prija oku svojim glatkim krivinama, dok se Rebris E ističe svojim jasnim linijama. Bez obzira da li više volite hrom ili mat crnu, Rebris slavine dugoročno poboljšavaju izgled vašeg kupatila. Bilo kao element ili kao nameštaj u kupatilu.

Rebris filozofija: Zašto trošiti više vode nego što je potrebno?

Dve hansgrohe tehnologije čine slavine za umivaonik u ovom asortimanu interesantnim za ekološki osvešćene ljude. Zahvaljujući CoolStart-u, topla voda teče samo kada vam je zaista potrebna. Naša EcoSmart+ tehnologija za uštedu vode transformisala je neke od slavina za umivaonik Rebris u pionire održivosti, jer ograničava potrošnju vode na samo 4 l/min pri 3 bara. Dan za danom, bez kompromisa po pitanju udobnosti ili pogodnosti. Ovo takođe ima pozitivan uticaj na vaš račun za energiju, a samim tim i na vaše raspoloženje.

Održavanje proizvoda: tako jednostavno zahvaljujući slotu za novčiće

Svi znamo da treba da čistimo visokokvalitetne površine i da ih čuvamo od kamenca. Perlator kod kolekcije Rebrisa se jmože zameniti uspomoć novčica. Jednostavno stavite novčić u njega i okrenite ga, uklonite regulator prskanja i ponovo ga umetnite nakon čišćenja.

Kvalitet Rebrisa sa dugotrajnom pouzdanošću

Kada se atraktivan dizajn spoji sa visokom funkcionalnošću i dugim vekom trajanja, mi u hansgrohe-u to nazivamo kvalitetom dizajna. Da li vam se sviđa Rebris zbog njegovog stila? Zatim bismo želeli da vam pokažemo proizvode koji se odlično slažu sa ovim asortimanom: AddStoris pribor i Vernis tuševi.

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini