Aquno Select M81

hansgrohe Aquno Select M81

Ekskluzivne kuhinjske slavine sa optimizovanim dizajnom i funkcijom

Ekskluzivna kuhinjska slavina hansgrohe Aquno Select M81 najavljuje novu eru inteligentnih tokova rada nad sudoperom. Aquno Select M81 je optimizovan  za obavljanje više zadataka, a istovremeno je izuzetno održiv i lepo dizajniran. Potpuno novi kuhinjski alat sa tri tipa mlaza podržava svu upotrebu vode u sudoperi dok dodatno poboljšava vašu kuhinju iz snova uz najviši kvalitet dizajna.

Funkcionalnost dizajna oštrih ivica

Tri tipa mlaza čine slavinu posebno raznovrsnom za upotrebu. Nežno tuširajte hranu ravnim, mikro finim SatinFlow mlazom  ili koristite funkciju Select na izlivu da biste intuitivno prelazili između prozirnog laminarnog spreja i obimnog spreja za tuširanje. Velike posude se mogu napuniti ili isprati u trenu uz malo prskanja, a pranje ruku na sudoperi postaje ritual koji štedi resurse koristeći SatinFlow mlaz.

Redefinisana održivost

Aquno Select M81 je hansgrohe-ova najefikasnija kuhinjska slavina i bez ikakvog kompromisa u pogledu performansi. Jedinstveni ravni mlaz je nežan za voće, povrće, ribu, meso, pa čak i ruke. Takođe mlazni tip takođe koristi vodu konzervativno sa optimizovanim protokom od 4 l/min.

Izvanredan dizajn

Kombinacija ravne osnove i upadljivo zakrivljenog lučnog izliva (takođe opciono dostupan kao ugaoni izliv u obliku slova L), čini ovaj vodeći proizvod hansgrohe arhetipom dizajna. Avangardni dizajn se značajno ističe u različitim okruženjima i deluje kao vizuelni vrhunac u modernim kuhinjama. Dostupne su tri ekskluzivne završne obrade: hrom, nerđajući čelik i mat crna. Koncept ,,all in one“ je zaokružen multifunkcionalnim sitom, koje dolazi u kompletu i može se okačiti uz hansgrohe sudoper. Ovo čini jednostavnim i higijenskim pranje i tuširanje hrane i ostavljanje da se osuši bez kontakta sa sudoperom.

Aquno Select M81 sa izlivom visokog luka. Funkcija selektora na raspršivaču koji se izvlači može se koristiti za jednostavno i intuitivno prebacivanje između laminarnog i tuš mlaza. Kontrola za uključivanje i isključivanje slavine i podešavanje temperature vode je integrisana u tabletu u vidu ručke sa jednom polugom sa strane.

Aquno Select M81 sa izlivom u obliku slova L. Ugaona izlazna cev naglašava linearni dizajn, dok L-oblik omogućava da se proizvod harmonično kombinuje sa zidnim ormarićima. Ovaj Aquno Select M81 dolazi sa funkcijom izvlačenja sa laminarnim mlazom. Prelazak na ravni tuš je takođe jednostavan sa ovim modelom.

Dizajn susreće slobodu kretanja

Sa Aquno Select M81, izbor je vaš.Ekskluzivna linija proizvoda dostupna je sa ili bez sBox-a. Praktično i sigurno odlaganje creva nudi vam do 76 cm slobodnog kretanja kada koristite sprej/izliv koji se izvlači.

 

Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini