Novi iBox Universal 2 – za laku skrivenu instalaciju.

iBox universal 2

Da li renovirate svoje kupatilo ili pravite novo? Sistem kontrole vode sakriven u zidu ima više prednosti. Minimalističke slavine čine da sve izgleda lepo i uredno. Možete uživati u punoj slobodi kretanja kada se tuširate ili kupate. Ispod gipsa je potreban set osnove: Upoznajte naš novi iBox Universal 2 ovde. Za brzu, fleksibilnu i bezbednu instalaciju.

Efikasna instalacija sa maksimalnom fleksibilnošću

Za skrivenu instalaciju hansgrohe nudi atraktivan asortiman ,,završnih maski" za kupatilo, kao što su: ShowerSelect Comfort i DuoTurn. Minimalistički kontrole se instaliraju umesto glomaznih termostata i mešalica.Uvek odobrene od strane sanitarnog stručnjaka, molim.

Skrivene instalacije imaju pre svega prednosti što ne zahtevaju puno prostora , a lako se održavaju. Takođe zahvaljujući odličnoj apsorpciji zvuka, nivo buke je znatno niži. Intuitivna kontrola sa svojim jasnim i  ravnim dizajnom omogućava vam da blokirate svakodnevni život i uključite umirujuću udobnost dok se tuširate.

Za najlepše trenutke sa vodom

Nova generacija hansgrohe iBox Universal 2 daje Vam maksimalnu slobodu dizajna u kupatilu, jer se može kombinovati sa svim hansgrohe završnim setovima. Isprobane i testirane prednosti prethodnog modela su dopunjene sa nekoliko novih funkcija i dodatnih prednosti:

  • Veća efikasnost - instalacija koja štedi vreme
  • Više fleksibilnosti - više opcija za montažu
  • Više sigurnosti - minimalni koraci prilikom same instalacije

Galerija fotografija ispod vam pokazuje kako zapravo izgleda ugradnja iBox universal 2.

.

Najveća poboljšanja, sažeto:

  • sigurna,fleksibilna instalacija, koja štedi vreme
  • bolje opcije montaže kroz inteligentne detalje
  • kompletno vodonepropusni i univerzalno primenljiv. Zvučna izolacija znači da sve nove završne maske karakteriše akustična grupa 1
  • može se kombinovati sa svim prethodnim i budućim hangrohe i AXOR setovima. Za stare linije je potrebna samo adapterska ploča za ugradnju
  • Proizvodi za skrivenu ugradnju  zahtevaju minimalni prostor i nude raznolik asortiman proizvoda.(različite boje, oblike i broj potrošača za izbor.

Zašto je ušteda vremena tako važan faktor?

Zato što su radnici na gradilištima pod sve većim vremenskim pritiskom, što je pogoršano nedostatkom kvalifikovanih radnika. Ono što im je dakle potrebno je partner, koji razume ove izazove i nudi proizvode, koji omogućavaju jednostavnu, ali bezbednu instalaciju. hansgrohe želi da bude ovaj partner.  Nova generacija iBox-a je još jedan primer kako koristimo inovativne ideje i inteligentna rešenja kako bismo olakšali rad instalaterima, a istovremeno povećali zadovoljstvo naših kupaca.

hansgrohe ShowerSelect Comfort i  iiBox universal 2,detaljni pregled.
Sa iBox Universal 2 i novim hansgrohe završnim setovima za tuš kabine, skrivena ugradnja je dvostruko brža nego kod prethodnih modela.
Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini