Šiltah kao sedište kompanije Hansgrohe.
Kompanijske vrednosti

Kvalitet na koji možete računati

Kvalitet naših proizvoda prepoznaje se pri tuširanju ili pranju ruku. Međutim ko se krije iza toga? Šta pokreće kompaniju Hansgrohe, koji je njen privredni značaj i za šta preuzima odgovornost? Pogledajte kroz „ključaonicu” kompanije iz Švarcvalda, čiji se proizvodi mogu naći u celom svetu. Saznajte šta nas definiše i šta nam je važno..

U dokazani kvalitet robne marke hansgrohe se možete pouzdati. Prednosti za vas: prvoklasni proizvodi, izvrstan dizajn, održiva proizvodnja i snažna uslužna delatnost. U nastavku želimo dodatno pojasniti sledeće:

  • U rubrici Kvalitet vam pokazujemo šta to kod robne marke hansgrohe podrazumevamo pod pojmom „prvoklasne izrade”. 
  • Dizajn čini razliku: Phoenix Design već više od 30 godina definiše lice robne marke hansgrohe. Saznajte više o međunarodno poznatom dizajnerskom studiju i otkrijte odabrane nagrade za dizajn koje potvrđuju kvalitativne kriterijume grupacije Hansgrohe i njeno predvodništvo na polju dizajna. 
  • U rubrici Tradicija i inovacija upoznajte se sa istorijom kompanije. Jeste li znali da je Hans Grohe izmislio zidnu šipku za ručni tuš? Do danas se bogatstvo inovacija ogleda u nebrojenim patentima i zanimljivim vizionarskim tehnologijama. 
  • U grupaciji Hansgrohe posluje se na održiv način i deluje odgovorno. U rubrici Odgovornost otkrijte dodatne dobre razloge koji govore u prilog kupovini proizvoda hansgrohe.
Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini