Finoris: Novo definisane svakodnevne rutine

Finoris omogućava jednostavno pranje kose u umivaoniku.
Noviteti marke hansgrohe za 2021.

Baterija tako fleksibilna kao što ste i vi

Bilo da je u pitanju zajednički stan ili porodična kuća: što više ljudi živi zajedno, to su različitije potrebe. Baterija za umivaonik Finoris ispunjava ove zahteve minimalističkim dizajnom i maksimalnom fleksibilnošću. Teleskopska slavina sa dve vrste mlaza znatno olakšava rutine svakodnevnog održavanja lične higijene. Nova baterija je najbolji izbor za ljubitelje pravolinijskog dizajna.

 

Finoris Jednoručna baterija za umivaonik 230 sa izvlačnim raspršivačem , 2-jet  i push-open otpadnim setom

  • Teleskopski tuš ima dve vrste mlaza: PowderRain i laminarni mlaz
  • Mlaz PowderRain blagotvorno i održivo  opušta zahvaljujući hiljadama mikrofinih kapljica
  • ComfortZone 230 pruža dosta prostora za sve svakodnevne rituale u kupatilu.

Imate običaj da perete kosu u umivaoniku? To je sada neverovatno zgodno.

Finoris pretvara jutarnje borbe oko umivaonika u svestrano zadovoljstvo. Ova najnovija baterija iz radionice ideja kompanije hansgrohe sve čini jednostavnim i mogućim: spontano pranje kose, kupanje bebe s užitkom ili brzopotezno ispiranje džempera.

Brojne želje, jedna slavina, izrazit faktor zabave

Dugačka teleskopska slavina sve aktivnosti u vezi vode pretvara u dečju igru. Slavina je ugrađena u bateriju i može se po potrebi izvući na dužinu od pola metra, čime se postiže jedinstven domet. Nakon svake upotrebe izvučeni deo glatko klizi nazad u početni položaj. 

Volite pravolinijski dizajn?

Baterija za umivaonik Finoris Flex je deo visokokvalitetne hansgrohe linije dizajna kupatila. Ukoliko volite minimalistički uređene enterijere, svideće vam se svedena, geometrijska silueta. A budući da mi iz kompanije hansgrohe znamo kako ljubitelji dobrog dizajna vole da se izraze individalno, ove baterije proizvodimo tako da su dostupne u tri površinska dizajna: mat crna, mat bela i boja hroma. Na taj način možete da obojite svoje kupatilo onako kako vi želite: u slične nijanse ili sa modernim kontrastima.

Fleksibilan dizajn koji vas čini srećnim

Zbog čega je Finoris održivo dobar izbor

  • Izuzetno pokretljiva baterija za umivaonik iznova definiše sve rutinske aktivnosti u kupatilu – na vaše zadovoljstvo. U fleksibilnosti možete uživati čak u četiri dimenzije: u teleskopskoj slavini, u količini i temperaturi vode kao i u dve vrste mlaza.
  • Bateriju za umivaonik možete nabaviti i bez izvlačnog creva i to u nekoliko visina – tako da odgovara svakom umivaoniku. ComfortZone tehnologija kompanije hansgrohe pruža vam dosta slobode, obezbeđuje lakoću upotrebe i manje prskanja vode.
  • Mat crna ili mat bela? Upotrebite površinske boje FinishPlus kako biste dizajnirali svoj umivaonik individualno i savremeno. Ovu liniju dizajniranja možete čak upotrebiti za kompletno kupatilo.
  • Uz održivu tehnologiju EcoSmart kompanije hansgrohe smanjujete potrošnju vode na 5 litara u minuti.
  • Funkcija zaštite od kamenca QuickClean čini da se na vašoj bateriji ne zadržava kamenac – za negovan izgled i dug vek trajanja.
Pretraživanje specijalizovanih trgovaca

Specijalizovani trgovci u blizini